Hinnoittelu

Työnohjaus


Yksilötyönohjaus

95€+ALV 24%  45min

Ryhmätyönohjaus (3-6hlö)

230€+ALV 24%  45min 

Mindful Body


MINDFUL BODY ON FILOSOFIA

Mindful Body yhdistää kehon ja mielen huoltamista kokonaisuutena sekä perustuu ajatukseen siitä, että kaikki mitä tapahtuu mielessä, tapahtuu myös fyysisenä reaktiona ja kokemuksena kehossa.

Mindful Body lähestyy ihmisen hoitamista ja hyvän olon saavuttamista yhdistämällä molemmat puolet kaikessa tekemisessä, sillä ihmisyys ja ihmisenä oleminen on yhtä paljon fyysistä kuin henkistä.


Minun ohjaamille Mindful body tunneille pääset osallistumaan, liittymällä hengähdystauon omaan suljettuun facebook- ryhmään. Hengähdystauko - ryhmässä myös tarjolla mindfulness- harjoituksia ja muita kehon- ja mielenhuoltoon liittyviä harjoituksia. Mindful body- tunteja vähintään kerran viikossa ja tallenteet nähtävissä viikon ajan sivuilla. 

Ryhmän hinta vuonna 2022:

1 kk = 15€

3 kk = 30€

6 kk = 50€

 Pyydä hengähdystauko- ryhmään liittymistä, niin otan sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön näiden sivujen kautta.

Access bars®


Access Bars® on hoito, jossa päässä olevia 32 energiapistettä kevyesti koskettaen, stimuloidaan positiivisia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatusten ja tunteiden osia. 

"Se on kuin huonojen asioiden poistamista tietokoneen kiintolevyltä. Se päästää irti kaikista syvään juurtuneista tunteista, ajatuksista, arvosteluista ja asenteista, jotka on tallennettu meihin elämämme aikana ja jotka eivät enää palvele meitä."     - Gary Douglas, Access Consciousness- menetelmän perustaja


Access bars® - hoitoja tarjolla Lielahden toimistolla sovittuna aikoina. Kotona tehtävät hoidot myös mahdollisia Pirkanmaan ja Porin seudulla. 

Hoidon kesto noin 60 minuuttia ja hinta: 65€